spotting… Saragossa 2019jun27 2 visita Base Aèria

bloc@ires…

     Saragossa 2019jun27 2 visita Base Aèria Seguim veient l’impressionant aeronau de càrrega, Airbus A400M, des de tots els angles.

     Zaragoza 2019jun27 2 visita Base Aérea Seguimos viendo la impresionante aeronave de carga Airbus A400M, desde todos los angulos.


     Accedim a l’interior de l’avió, l’espai de càrrega, els companys, i el conductor de l’autocar, un més, descansant de les emocions, o bé, esperant el passeig i/o enlairament !!!, la cabina de comandament, i la imatge pel record dels spotters, d’aquesta gran i meravellosa visita.

     Accedemos al interior del avión, el espacio de carga, los compañeros, y el conductor del autocar, uno más, descansando de las emociones, o bién, esperando el paseo y/o despegue !!!, la cabina de comando, y la imagen para el recuerdos de los spotters, de esta gran y maravillosa visita.


     Ara, amb l’autocar, anem a l’altra plataforma, situada a l’altre cantó de la pista, on rebem una breu i càlida acollida del Comandant, responsable de Comunicació a la Base, al qual, el President i membres de la Junta dels Spotters, li fan entrega d’un quadre emmarcat d’un avió, en agraïment de la seva tasca en la celebració d’aquesta visita.

     Ahora, con el autocar, vamos a la otra plataforma, situada al otro lado de la pista, donde recibimos una breve y cálida acogida del Comandante, responsable de comunicación en la Base, al cual, el Presidente y miembros de la Junta de Spotters, le hacen entrega de un cuadro enmarcado de un avión, en agradecimiento de su labor en la celebración de ésta visita.

     Tot seguit ens situem al costat de la plataforma, on veiem diversos aeronaus de càrrega, pertanyent a diversos països de l’OTAN (Alemanya, Àustria, Itàlia, Espanya, Romània, i crec algú més), presents enllà, amb motiu d’unes maniobres conjuntes. Mentre comencem a veure i escoltar el so dels motors d’hèlix, i poc a poc, les aeronaus, inicien el procés d’enlairament.

     A continuación nos situamos al lado de la plataforma, donde vemos diversas aeronaves de carga, pertenecientes a diversos paises de la OTAN (Alemania, Austria, Italia, España, Rumanía, y creo alguno más), presentes allá, con motivo de unas maniobreas conjuntas. Mientras comenzamos a ver y escuchar el sonido de los motoros de hélice, y poco a poco, las aeronaves, inician el proceso de despegue.


     De mica en mica, ens anem trobant sols…, però el plaer gaudit avui, es i serà inesborrable, l’atenció i generositat rebuda dels nostres guies acompanyants, el personal de la base aèria, amb el regust… que tornarem a ser-hi, quan sigui la Festa de la Patrona de l’Aviació, la Mare de Déu de Loreto, enllà al desembre, i en qualsevol altra data, que pugem recordar aquesta diada.

     +Info… Exèrcit de l’Aire d’Espanya – Ejército del Aire de España =>

     Poco a poco, nos vamos encontrando solos…, pero el placer disfrutado hoy, es y será imborrable, la atención y generosidad recibida de nuestros guias acompañantes, el personal de la base aérea, con el regusto… que volveremos, cuando sea la Fiesta de la Patrona de la Aviación, la Virgen de Loreto, allá en diciembre, y en cualquier otra fecha, que podamos recordar esta jornada.


Inserim la imatge captada, molt agradable, pel Company Spotter, Ramón Piqué, en el moment que atenia a un militar alemany, visualitzant en el mòbil, una imatge de FRA Mainhattan, Moltes Gràcies, Ramón !!!
Insertamos la imagen captada, muy agradable, por el Company Spotter, Ramón Piqué, en el moment que atendia a un militar alemán, visualizando en el móvil, una imagen de FRA Mainhattan, Muchas Grácias, Ramón !!!


Espero us agradi… Salut, Gràcies… boix*

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.