spotting… Saragossa 2019jun27 1 visita Base Aèria

bloc@ires…

     Saragossa 2019jun27 1 visita Base Aèria Amb motiu de l’activitat programada per l’Associació Spotters Bcn-El Prat amb la visita a la Base Aèria de Saragossa, varem anar a fer nit a l’hotel Zaragoza Diagonal Plaza, situat en la zona comercial Plaza, a prop de l’aeroport. Ens llevem, i amb l’autocar ens situa a l’entrada de la Base Aèria de Saragossa. Ens reben i acompanyaran en la visita, a l’espai de l’Ala 31, un Sotsoficial i un Tinent.

     Els spotters, vinguts d’arreu, entre d’altres, Aire.org, il·lusionats, comencem a prendre imatges, a l’espai, plataforma, de l’Ala 31, anem a l’hangar dels antics Lockheed-C-130-Hercules, on aprenem la història d’aquests aeronaus de càrrega, destinades a Saragossa, l’Ala 31 de l’Exèrcit de l’Aire.

     Zaragoza 2019jun27 1 visita Base Aérea Con motivo de la activitat programada por l’Associació Spotters Bcn-El Prat en la visita a la Base Aérea de Zaragoza, nos alojamos la noche anterior en el hotel Zaragoza Diagonal Plaza, situado en la zona comercial Plaza, cercana al aeropuerto. Nos levantamos, y el autocar nos situa en la entrada de la Base Aérea de Zaragoza. Nos reciben y acompañarán en la visita, en el espacio, plataforma, del Ala 31, un Suboficial y un Teniente.

     Los spotters, venidos de otras latitudes, entre otras, Aire.org, ilusionados, comenzamos a captar imágenes, vamos al hangar de los antiguos Lockheed-C-130-Hercules, dónde aprendemos la historia de éstas aeronaves de carga, destinadas en Zaragoza, Ala 31 del Ejercito del Aire.


     Seguim prenent imatges pel record, d’aquesta visita i les aeronaus que més tard visitarem integrament.

     Continuamos tomando imagenes para el recuerdo de ésta visita i las aeronaves que mas tarde visitaremos integramente.


     Els nostres guies acompanyants ens porten a veure un avió operatiu Lockheed-C-130-Hercules i captem tots els detalls possibles.

     Nuestros guias acompañantes nos llevan a ver un avión operativo Lockheed-C-130-Hercules i captamos todos los detalles posibles.


     Mentre repassem l’avió, de dalt a baix, observem llunyà, un modern Airbus A400M en marxa, i sense perdre’ls de vista, doncs volem tenir-lo a prop, quan s’enlairi… però la sorpresa, els bons guies o guies bons, ens porten a l’hangar, on tenim, a tocar, l’esmentat Airbus A400M.

     Mientras repasamos el avión, de arriba a abajo, observamos en la lejanía, un moderno Airbus A400M en marcha, y sin perderlo de vista, pués queremos tenerlo cerca, cuando despegue… pero la sorpresa, los buenos guias o guias buenos, nos conducen al hangar, donde tenemos, a tocar, el mencionado Airbus A400M.


Continuem amb spotting… Saragossa 2019jun27 2 visita Base Aèria
Espero us agradi… Salut, Gràcies… boix*

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.